22 januari 2017
15:10

Hammenhögs IF 1

Referat: Janstorps AIF - Hammenhögs IF 1

Jämnt inledningsvis men utan att några större chanser skapas. Janstorp måste ta poäng för att behålla semichansen men efter fem minuters spel har vi knappt registrerat något skott på eller mot mål för bägge lag. På en omställning gör JAIF 1-0 efter att Amanda Holmstedts inlägg styrts in. Hammenhög försöker hitta en kvittering men JAIF-försvaret med Katja Nilsson och co står där de ska. Men så med 5.24 kar att spela så hittar en boll sig hela vägen fram till Azra Tokovic som är säker i läget. JAIF får en gyllene chans strax efteråt men når inte helt fram, och mot slutet är man åter igen nära med en styrning. Med två minuter kvar kommer JAIF-målet och det är kapten Madeleine Lidberg som tar ansvar. Mer än så händer inte och de blåröda tar tre tunga poäng!

Matchens lirare: Katja Nilsson

1-0 (6.40) Amanda Holmstedt
1-1 (9.36) Azra Tokovic
2-1 (11.01) Madeleine Lidberg